Fotos del Saló del Manga 2006!

Déu vos guard a tothom!! Després de la ressaca (i nostàlgia) post Saló del Manga, em poso mans a la feina, i començo a desenterrar coses de la voluminosa carpeta de projectes pendents. Però per començar, i mentre ma germana prepara el youtube-resum dels 3 dies a la Farga, us començo a penjar les FOTOS DEL SALÓ DEL MANGA!!

Com sempre, a mesura que m’envieu les vostres, les aniré afegint a la galeria!! Esteu tots guapíssims i guapíssimes!! Ah, per cert… les dues deuvosguardenques vilanovines que es van currar la samarreta de “I si calles la boca”, s’han guanyat un “HARRY POTRA I LES CALCES DE FOC” per la patilla. O sigui que en el proper Saló del Còmic (Abril 2007) poden venir a buscar-lo per la cara.

I posats a penjar fotos, afegeixo un parell d’imatges a la passarel·la de Moda Ghhhny!! Una és de la Berta (sustos liles) i la Clara (sustos blancs), el dia que celebraven la castanyada, i la segona és un altre cop d’elles dues, amb dues amigues que es varen afegir a l’estrany passi de moda! Ole, ole!! Però això no és tot, ja que la Berta complementa aquesta entrega d’imatges amb aquest bonic DVG artesà que els seus avis tenen penjats a l’escala de la casa dels seus avis, a Núria (que per cert, és un lloc molt maco). Queda afegit pels segles dels segles, a la galeria pels puestos!! :D

Per rematar el tema del saló, us resumeixo els fòrums que van d’això. D’una banda, tenim el fòrum oficial del saló. Després en tenim un on podeu dir què us ha semblat (tant lo bo com lo dolent). Apart, una enquesta per un treball de recerca, i la proposta de la Miyucchi on tothom explica què és el més estrany que us ha passat al saló. Ah, i canviant de tema, també podeu donar un cop d’ull al fòrum de presentacions dels lectors de Kadingir.

I finalment, passem al Zàpping, on avui trobareu anuncis coloristes, imatges fetes d’imatges, 8 anys de vida en 3 minuts, jeeps que van per l’aigua, youtubes per un tubo, i fricades dignes del saló del manga!! Ole, ole i ole! Apa, fins ara!