S’acaba l’octubre i la campanya!

No hi ha res com tenir una parella comprensiva, eh?? Bé, en fin… avui és 31 d’octubre. Això vol dir que s’acaba el més, i la xerrameca dels polítics, ja que avui és la jornada de reflexió, i tenen prohibit fer campanya. Millor, perquè es fan més pesats que el Santiago Segura amb Torrente 3. Els veus fins i tot als panellets!

Estic content perquè avui l’editora de Kadingir ens ha començat a dir les dates i els destins on hem d’anar a fer les presentacions de El Ceptre de Zink. En breu ens diran quins dies anem a firmar als Corte Inglés, Fnacs, i altres històries d’aquestes. Aquest Nadal promet ser molt mogut!!

Alguns de vosaltres ja m’heu enviat les vostres fotos del Saló del Manga, i les he anat afegint. Encara en falten algunes que m’han arribat avui, i les aniré posant durant aquesta setmana. Si trobeu a faltar la vostra, envieu-me-la, i passarà a la posteritat! :)

I mentre esperem el mític 1 de novembre, on les eleccions protagonitzaran l’actualitat (per cert, també és el cumple del Morti), doneu un cop d’ull al zàpping, on avui trobareu una curiosa orquestra, electrodomèstics estranys, youtubes, mp3 aquàtics, concursos de japos, i coses prohibides…

I pel que fa als fòrums, podeu filosofar sobre les coses positives i negatives de la vida, fer la porra del Barça-Chelsea d’avui, o explicar si preferiu celebrar la tradicional Castanyada o l’importat Haloween. Tema per cert, que també toca l’adriatip al seu Tecnovetats.