Eleccions, tots sants, i el cumple del Morti!

Doncs sí, avui els catalans som cridats a les urnes, on podem exercir el nostre dret a escollir els nostres representants que la cagaran una rera l’altre en els propers quatre anys. Visca la democràcia! Espero, que surti qui surti, segueixi la política del Sr. Gat, i així no ens avergonyirem de les cagades dels que hem escollit. Apa, sort, i que guanyi el millor!

I ara deixem els temes escabrosos i foscos de la política i parlem d’algo més divertit i amè, com és el cumple del Morti!! Sí! I és que avui, el Dia dels Difunts, el Dia de Tots Sants, és l’aniversari del Mortimer! Concretament fa uns 6 mil milions d’anys, si fa no fa. Va arribar al DVG per explicar-nos un dels grans misteris de la vida, i s’hi va quedar. Des d’aleshores ha viscut molts moments amb tots nosaltres, i li hem agafat tant de carinyo, que fins i tot té un club de fans. Des d’aquí li enviem moltes felicitats!

Pel que fa al Saló del Manga, segueixo pujant les fotos que m’envieu. Ja sabeu que si trobeu a faltar la vostra, o voleu que la canvii per una en la que sortiu més guap@s i precios@s, només m’heu d’enviar les fotiquis al mail. I el mateix dic si en teniu d’altres del, ja sigui fent cua, menjant ramen, o fent el friqui. Cap problema, no cal que siguin les de l’stand del DVG! Tot val!

Tot i que avui sigui festa, el zàpping segueix obert, i avui hi trobareu doraemons rokers, youtubes, truquillos per veure millor el DVG, polònies, cotxes de luxe, llars de foc alternatives, explosions, i tot de coses pels puestos.

I si a més a mes us sentiu amb ganes de xerrar, podeu fer-ho a través dels fòrums, avui amb un reguitzell (bonica paraula) de temes. Si ahir vàrem seguir el partit del barça en directe, en un dia com avui podeu parlar sobre si preferiu la Castanyada o el Halloween, o sobre qui creieu que guanyarà les eleccions. O si passeu de tots aquests temes, sempre us podeu posar metafísics amb el sentit de la vida, o nostàlgics recordant com vàreu conèixer el DVG? Apart, en el fòrum de Kadingir, podeu parlar sobre on trobar el llibre, o començar a veure els primers fan arts! Apa, i ara, a atipar-se de panellets!