Segona Edició del Ceptre de Zink

Bé, la decepció que s’ha emportat el Pollastre Gripós és més o menys la que solen emportar-se els votants en qualsevol democràcia, ja que normalment votes pensant que el partit que esculls farà una cosa i al final en fa una altre… en fi, que tots som pollastres griposos.

Però ara deixem de banda la política, per endinsar-nos a la literatura. I és que avui m’ha trucat l’editora per dir-me que a l’editorial ja no queden Ceptres de Zink. Això vol dir que només queden els que estan a les llibreries. I a mesura que aquestes en demanin de nous, ja hauran de ser de la Segona Edició. O sigui que felicitats als que ja el teniu, perquè podeu dir que teniu la primera edició del primer llibre de la saga! Fijo que d’aquí a 4 dies us el podreu vendre per ebay! XD

Més coses! Primer, penjo un DVG artesà que ens envia l’acces23, que està brodat en una tela. Molt bonic i preciós! I després, us recomano un curiós fòrum que m’ha entretingut una bona estona aquest matí. És el “com sou?”, que està tenint força èxit, on els deuvosguardencs feu una mini-descripció física de vosaltres mateixos, dieu quina roba us agrada vestir, i afegiu una mica els vostres gustos. La veritat és que hi ha de tot! I és una forma prou original conèixer amb quins deuvosguardencs us avindríeu més. Va, passeu-vos-hi i doneu un cop d’ull a les pintes dels foreros!

I anem cap al zàpping, on avui veureu la robocadira, les bambes (altrament dites sabatilles esportives), goears, youtubes, un curiós suport pel mòbil, i coses prohibides. D’altra banda, en el Tecnovetats podreu trobar les noves caixes de windows vista, invents per no perdre les claus, coses del nou messenger, i d’altres geekades. Però si sou més cultes, i passeu de tot això, potser us interessa donar un cop d’ull a la recomanació del Jan d’aquesta setmana. Porta per títol CVO, i es tracta d’una minisérie de vampirs que treballen a la CIA. El Jan o defineix com un encreuament entre Blade, La Cosa i un xic (bonica paraula) de Hellboy.