10 graus menys!!

Diuen que hem baixat 10 graus en dos dies. Pos deu ser veritat, perquè surts al carrer i fot una rasca que te cagas. Suposo espero i desitjo que el fred no sigui com l’any passat, perquè recordo nits amb moltes estufes posades, i factures de llum amb tots moltes xifres posades. El que està clar és que l’hivern ja treu el cap! D’aquí a quatre dies, Nadal!

Però avui és un dia bonic i preciós! I és que tal com us avançava fa un parell de dies, la segona edició del Ceptre de Zink és un fet!! Ahir Roca Editorial ens va fer saber que després de les consultes pertinents als canals de venda, ja han tirat endavant la nova edició! És per això que no em puc estar de donar-vos les gràcies a tots, ja que sense vosaltres tot això no hauria estat possible! La veritat és que estan sorpresos que en tan sols dues setmanes s’hagi exhaurit, i ja som entre els 3 llibres més venuts. Ole, oleeeeeee!!

Ah, per cert! El proper diumenge 26, a les 6 de la tarda, la Mercè i jo serem al Saló del Llibre de Barcelona, firmant Kadingirs pels puestos. Si algú vol que li firmem, o li falta la guia, que es passi, que ens tindrà allà una bona estona! I si no poguéssiu, tranquils, que també farem una exposició del planeta Ki a la Casa del Llibre pel desembre :)

Bé, i ara prou autobombo, i repassem el nostre calendari deuvosguardenc! Ahir va ser Santa Sílvia, i el cumple de la SssiL, i demà és el de la mítica ! Moltes felicitats a totes!! Si vosaltres també les voleu felicitar, ja sabeu que teniu el fòrum dels aniversaris! I ara que parlo de fòrums, us recomano que us passeu pel mític fòrum de “com sou?”, o el de Polònia, on es comenta l’últim programa, o es pengen els youtubes dels millors gags! Ja sabeu que en el fòrum es poden penjar youtubes, oi?

I si no en teniu prou, passeu-vos pel Zapping, que avui està protagonitzat per paisatges fantàstics, rocòdroms comercials, japonesades, joc net, i publicitat de faldilla. Si en canvi, el que voleu són  novetats tecnològiques, l’Adriàtip us parlarà del Windows vista, dels avatars de Yahoo, de coses del Zune, i en general… de tecnovetats.

Ah, per cert! Un detall per acabar! Avui al programa de ràdio (que en breu podreu escoltar per interné) hem entrevistat al Xavi Canalias, el presentador del programa de ràdio Prohibit als Pares, de Ràdio Flaixbac, i la veritat és que tant dins com fora de micro, és la mar de simpàtic i trempat. Ha estat un plaer tenir-lo de convidat. El millor ha estat quan l’Elisenda Carod, l’altre locutora del PAP, ha trucat en directe a la ràdio i s’han declarat amor platònic… que monos! :)