Sí, sí… sóc viu!

Déu vos guard a tohom i a tothoma!! Tranquils, tranquils, que sí que estic viu. Molt liat i molt ocupat, cuidant a la Gemma, com podeu veure, però viu. O sigui que dono per resposts a tots els mails que m’heu enviat preguntant-me si estic al planeta Ki, o què.

I és que diumenge vaig anar a la Fageda d’en Jordà, a fer una ruta de volcans, i vaig arribar a casa a les quinientas perquè tornant hi havia l’atasco del copon per tornar. Però bé, ara ja sóc aquí, immers a la meva espontània rutina.

Avui, en fòrums que us destaco, comentaré evidentment el de “Uala, avui en Jun no ha fet cap tira”,  ja que ha estat el tema del dia d’ahir, juntament amb el de la fricada de la vostra vida.

Apart, s’ha de destacar el de la mítica botella explosiva, que vaig posar al zàpping. Les teories de COM es fa són diverses, ja que hi ha alguns deuvosguardencs que defensen que és bicarbonat i paper de plata, alguns diuen que és lo dels mentos, alguns que és un àcid i bicarbonat… en fi, que al final sembla ser que alguns deuvosguardencs ho provaran aquest cap de setmana…

I pel que fa al zàpping, avui hi trobareu com passar-vos el Super Mario World en menys d’un quart d’hora, animacions, youtubes, visions del món, visions de lavabo, un nou model de Fiat, i uns cacauets molt curiosos!

I si us passeu pel web d’en Jan, hi trobareu nous esbossos de Kadingir, o pel de la Mercè, que ens explica la seva alegria per la segona edició!! Apart, la MiA ens continua les seves cròniques de At the beginning, amb una segona part, aquesta titulada “Tu també vas calent?” I el Ferran segueix demostrant la seva perspectiva de la vida! Uooooo! Són els deubloguards!!