Kadingir, pàgina sencera!

Aquesta pregunta me la feia una nena de l’esplai… i és que realment entendre això del Tripartit és més complicat que entendre la Trinitat. Però al menys hi ha una cosa ben segura… el sector dels humoristes veiem a venir un any molt i molt productiu. Així que al menys, espero que la legislatura serveixi d’algo! De fet, tot plegat és tant psicotròpic, que a partir d’ara, al Tripartit li diré (carinyosament) el Tripi!

Primer de res, ració d’autobombo! I és que El Mundo va dedicar una pàgina completa a Kadingir, i com podeu comprendre, això s’ha d’explicar. Fa una il·lusió que te cagas, i per això us la poso. Explica tot de cosetes pels puestos, i tal. Molt cuco, tot plegat :)

Apart, que sapigueu que llibres.cat, la llibreria virtual Proa Espais, del Grup Enciclopèdia Catalana, ha afegit El Ceptre de Zink al seu catàleg on-line, i n’ha fet una fitxa la mar de mona que podeu consultar aquí, o sigui que si voleu disfrutar (altrament dit gaudir) de la lectura, sense haver de desplaçar-vos per a comprar-la, ho podeu fer a traves de la seva web. Ves quina cosa!

Pel que fa al youtube del Saló del Manga, ma germana està mans a la obra! Està quedant molt guapo, i comprimirà els 3 dies en 7 minuts. En aquests moments està seleccionant tots els talls per a que sortiu tots i totes!! Una mica de paciència, que valdrà la pena!

I ara repassem l’actualitat deuvosguardenca… en els fòrums podeu parlar de com perdre el temps (sobretot en èpoques de treballs i exàmens), una nova proposta de literatura compartida com en el seu moment ho va ser la història interminable, però aquest cop basat en històries de por, i si preferiu llegir abans que escriure, les recomanacions de llibres dels foreros! Ara que si preferiu escriure poc, podeu contribuir al fòrum d’acudits curts i dolents, també molt concorregut.

Pel que fa al zàpping, teniu un fotimer de coses, entre les que us recomano que doneu un cop d’ull al Google Docs, que us permet fer documents de word i excel online.

A més els podeu exportar com a OpenOffice, o fins i tot PDF. Molt recomanable, molt útil, i visca google. Apart, també trobareu les fricades de sempre, youtubes, peixitus de colors, cactus friends, noticies del Mundo, i a la nit, com sempre… allò que ja sabeu!!