Enfocant el Novembre


I mentre en Mas es pren amb molta dignitat el seu triomf-derrota, nosaltres seguim amb les nostres coses… avui he penjat noves fotos del Saló del Manga, i demà posaré les que m’ha enviat l’aura, la wonderland, i la miyucchi. Així a poquill a poquill les posarem totes!

Més coses! Segons el nostre calendari deuvosguardenc, avui la parelleta conformada per harry i dark cumpleixen un meset!! Moltes felicitats! Per cert, hem de dir que gràcies al DVG s’han fet 3 parelletes!! Sí, efectivament… quan es casin, tinguin fills, i aquests els hi preguntin allò típic de “Papa, mama… on us vau conèixer?” els hi hauran de respondre “En un fòrum del DVG, fillet”. I llavors el nen es traumatitzarà per tota la vida per tenir uns pares tant friquis.

Però si no heu vingut al DVG per trobar parella, sinó per flipar amb fricades diverses, us recomano el zàpping. Avui teniu un rellotge que funciona amb fruites, fotos, youtubes, homes afortunats, un pilot tocat de l’ala, i els mítics concept cars. I d’aquí a una estoneta, evidentment… allò que ja sabeu que no es pot dir en horari protegit! Juas, juas… el zàpping nocturn! I si preferiu noticies més geek, com per exemple com aconseguir un correu electrònic de 10GB, passeu-vos pel Tecnovetats de l’adriatip, que us ho explicarà encantat!

I si el que realment voleu és fugir de tots aquests temes i llegir alguna cosa més tradicional, us informo que en Jan ja ha penjat la seva nova crítica literària, aquest com doble. Persèpolis i Brodats. Dues propostes de mans femenines!

I ara vaig a preparar les novetats d’octubre… d’una banda, les primeres pàgines del Harry Potra 3, i d’altra, el retorn del PDP. Amb una mica de sort, ho tindrem tot la setmana que ve! Uoooo!!