Assumptes pendents

I té tot el dret d’enfadar-se, pobreta Cristina… el curs escolar va començar al setembre, i encara és l’hora que torni a classe. De fet, la pobre nena ni tan sols sap si ha d’anar a Segon, o repetir primer… de fet, ni tan sols jo ho sé. I és per això que us ho pregunto a vosaltres. Voleu que la Cristina, mítica protagonista del PDP creixi, o no? Voleu que aquest any faci segon de primària, i l’any que ve tercer? O preferiu tenir una Cristina així, forever? Parleu ara, o calleu per sempre!

Més coses! Tal i com diu el nostre calendari deuvosguardenc, avui és l’aniversari de l’Arthur Dayne, i de la mítica Hermi, de les primeres deuvosguardenques del món mundial, i també veïna meva! Moltes felicitats als dos!! Per a celebrar-ho, he acabat de penjar les noves fotos del Saló del Manga! Ole! I si voleu felicitar-los vosaltres, aquí teniu… el fòrum dels cumples! I recordeu que si voleu posar els vostres sants/cumples, ho podeu fer aquí!

Pel que fa al zàpping, avui teniu guardioles blindades, un nou concepte de portàtil que revoluciona el que hem vist fins ara, un bar aquàtic, fotografies que són art, i una cançó que portava mesos buscant sense saber quina era. El primer cop que la vaig sentir, va ser a un anunci de Nike. Després, a un del Decathlon, i finalment a la peli d’Austin Powers… i finalment l’he trobat!! És la mítiquíssima Soul Bossa Nova, de Quincy Jones!!

I tot repassant els deubloguards, trobem una MiA que se la vol menjar, un Ferran que s’ha passat als vídeos, i el mític Adtriatip el geek! Per cert… sabeu que si voleu, podeu tenir un deubloguard, així per la cara? Sí, sí… només m’heu d’enviar un emili dient-me de quina temàtica el voleu fer, i el muntem entre els dos!! De fet, aquest mes posarem dos deubloguards temàtics nous! Va vinga! Animussss!!