Repetir curs

Bé, finalment he decidit ajornar la decisió sobre el futur de
la Cristina. I és que de fet, com que PDP va començar tot just quan faltava
un mes perquè s’acabés el curs, quasi no va tenir temps de gaudir de la bonica
vida d’estudiant de Primer de Primària. És per això que de
moment, aquest any seguirà fent primer, i quan s’acabi el curs ja decidirem a
veure què fem.

I demà vaig a fer el Matagalls, que és aquesta muntanya que veieu aquí a l’esquerra, i és la segona més alta del Parc Natural del Montseny, després del Turó de l’Home, amb 1694 metres. Segurament sortirem des de Sant Marçal, que és el més típic. O sigui que si algú de vosaltres hi va i em veu, que saludi amb un fort “Déu vos guard!” i el convidaré a fer un cafè. Ja us penjaré les fotos!!

Peeeer cert, m’han dit que avui El País ha fet una ressenya de Kadingir en la seva secció de literatura “Babelia“. Després l’aniré a comprar, i ja us ho penjaré :). Per cert, l’editorial ens ha dit que aquest desembre anirem a firmar llibres al Corte Inglés de Portal de l’Àngel. Ja us aniré informant!

I ara repassem l’actualitat deuvosguardenca! El nostre calendari ens indica que avui hi ha un concert solidari a Cornellà, i una nit manga a Vic! O sigui que si no savieu què fer, apa, ja teniu un escollir! I si preferiu quedar-vos a casona, doncs al menys repasseu el zapping de dalt a baix, que avui porta la curiosa informació (que tot i que als que els hi agrada l’astronomia ja ho deuen saber de tota la vida, a mi m’ha sorprès) I és que cada any la lluna s’allunya una miqueta de la terra, art enllaunat, propaganda curiosa, fotos esplèndides, i coses marranes. No us ho perdeu!