Chickenkiller (Matagalls)

Tal i com us vaig dir ahir, avui he anat a fer el Matagalls, o Chickenkiller pels amics. Tot ha anat molt i molt bé. Demà ja penjaré les fotos i us faré una mica de crònica com Déu mana (si és que Déu mana aquestes coses). Però les fotos que sí estan preparades, són les del programa de ràdio d’ahir, que varem fer en directe des de l’Innovàtic, al Parc Central de Mataró. El convidat va ser l’Enric Lucena, de Barçòvia, i ens varem entretenir durant tot el programa inhalant l’heli d’uns globus de propaganda, per a fer el programa amb veu de pitufo (altrament dit barrufet). Ho heu provat mai? És molt divertit. Només heu de respirar-lo, i us canvia la veu a “modo pitufo” durant uns 30 segons, que pots aprofitar per cantar allò de “…ai si us atrapa en Gargamel…” És una sensació ben rara!

I parlant de coses rares, doneu un cop d’ull al zapping si voleu descobrir què són els fractals, recordar què coi feia la Britney Spears a Médico de familia, informar-vos sobre les bombetes planes, gaudir de la bona poesia de Mazinger Z, veure l’últim model d’obrecartes automàtic, aprendre a tocar el piano a quatre peus, tenir la darrera tecnologia en el vostre móbil, o senzillament, endinsar-vos en el zapping nocturn

Però el fricandó no acaba pas aquí! També tenim aquests peazo fòrums, on tots hi podeu dir la vostra! Tothom segueix opinant sobre la millor saga de pelis (de moment Harry Potter, Star Wars i Indiana Jones arrassen), i en Neku (graller amateur) ha conegut a la nessie (grallera) en el fòrum d’aprendre a tocar la gralla! Si és que tenim de tot, en el fòrum!! Fins i tot em consta que tenim una deuvosguardenca amb un gran somriure que toca el bombardí!

I després us podeu passar pel Tecnovetats, un deubloguard que repassa la tecnologia punta, o pel fotoblog del Ferran, que repassa altres coses no tant tecnològiques! I mentrestant jo marxo a fer PDP, que la Cristina torna a fer mirada d’estrelletes!

PS: Ah, sí! Hem sortit a EL PAIS!