Racó Català, i Matagalls

Bon dia a tothom i a tothoma!!
Sembla mentida, però els dilluns són diferent si durant el cap de
setmana has estat capaç de “desconnectar” de la rutina. I què millor
per a fer-ho, que pujar al Matagalls? Vam pujar des de Sant Marçal, i tot seguint el GR 5.2, travessant una fageda que havia deixat una espectacular catifa de
fulles grogues per tot el camí, fins que passat el Coll de l’Home Mort,
varem fer el cim, tal com veieu a la foto (Raquel, Jun, Ana). Si en voleu veure més, podeu donar un cop d’ull aquí.

I ara passem a la bonica secció d’autobombo! I és que la bona gent de Racó Català ha col·locat Kadingir a la seva pàgina principal, i ha creat una ressenya que es pot llegir aquí. Moltes gràcies, raconaires! I com que molts deuvosguardencs són raconaires, i molts raconaires són deuvosguardencs, aprofito per a fer una mica de bombo del Racó Català, el punt d’informació dels Països Catalans. Si voleu estar informats, sobre el que passa a casa nostra, aneu-vos passant pel racó, i estareu a la última!

Després de llegir el racó, aneu cap als
fòrums, que ja han passat els 50.000 missatges, ja sigui per parlar de cine, que per cert té un fòrum sobre sagues de pelis força interessant, com per parlar de manga i anime, sobretot si voleu tots els spoilers del món de OnePiece o Naruto, de tele, còmics, o fins i tot, de perversions vàries.I el remate final, el trobareu en el zapping, amb forma de Microsoft Firefox, generadors, autobombos, youtubes, humor gràfic, i tot de cosetes pels puestos. Evidentment, també teniu la part més geek al Tecnovetats, on avui trobareu lectors mp3 per noies, la PSP3, trailers, més coses pels puestos i altres parides. Apa, que aprofiti!!