Videos porno

Ahhh… cruel destí, el dels vídeos esborrats… però la vida segueix, i hem de seguir endavant! I què millor que fer-ho amb un nou projecte? Aha! Sí, efectivament! Tinc un nou projecte entre mans que agradarà als deuvosguardencs més aventurers… espero que entre aquesta setmana i la següent surti a la llum! Tots hi podreu participar!! Us mantindré informats!

Com molts de vosaltres ja sabeu, ahir la Cristina va reaparèixer. Alguns m’heu preguntat quina freqüència tindrà, i de moment us puc dir que com a mínim els dilluns, dimecres i divendres. Després, a mesura que acabi un parell de projectes secrets, que no us puc dir (o us hauria de matar), passarà a tenir una freqüència diària.

Per cert, recordeu que el passat 24 d’octubre ens varen entrevistar a Ràdio Nacional d’Andorra, per Kadingir? Doncs es veu que a l’audiència els hi va agradar molt, i no n’han tingut prou. És per això que el proper dilluns 27 de novembre, ens entrevisten a Andorra Televisió. Si no teniu res millor a fer, ho podeu veure per Internet, a través de la seva web.

I més coses! Avui al zapping, la veritable història de Calvin & Hobbes, art de paper tallat, un vídeo PER DESCOLLONAR-SE sobre unes cabres friquis que es desmaien de sobte (mireu-lo, que no té pèrdua), imatges, animacions, publicitat creativa, i fricades vàries. Si a més a més, voleu novetats tecnològiques, què millor que les tecnovetats? Avui podreu trobar cinema per internet, el nou comandament a distància, i el nou minimouse extraplà, per col·locar on van les PCMCIAS!

I per acabar, passeu-vos pels fòrums, que avui tenen temes tant variopints com les Festes Universitàries, els acudits curts i dolents (com l’Ansar XD), el Cor de la Ciutat, o els clàssics del PAP… el morbo, i la puresa! I ara piro, que vaig a preparar el projecte aquell que tinc entre maaaans! Uoooooooooooo!!