Lola Produccions

Avui torno a col·locar el vídeo a la pàgina principal, perquè amb el curre que s’ha fotut ma germana, ja s’ho val.

Demà el col·locaré a la pàgina de les fotos del saló, per a que el pugueu veure sempre que volgueu! Espero que us agradi tant com a mi!! En principi ma germana ha fet que surti tothom, però per si ens hem deixat a algú, ja farem una versió 2.0 amb algun frame de més pel mig!

I si el regal d’ahir per a tots els deuvosguardencs era el vídeo, de part de ma germana, avui és en Jan qui fa de Papa Noel, i ens porta aquests fantàstics 4 fons de Windows de Kadingir, basats en les il·lustracions del gran Enrique Corominas!

Si és que aquesta setmana s’acumulen les sorpreses… i de fet, encara em queda un projecte que ja fa un temps que estic preparant, que serà la mar d’interessant! Tots els deuvosguardencs hi podreu participar, i hi haurà premis i sorpreses. Evidentment, us caldrà ser llestos, i utilitzar l’enginy, i us podreu ajudar els uns als altres… o no! Tot dependrà de cadascú!

I com que la preparació del projecte aquest em reclama mooooltes hores, ara desapareixo fins demà… no sense abans recordar-vos que us passeu pel zapping, que avui va ple de fricades (que raro, eh?) com el domini dels daus, el censor d’imatges, fotos esPIToses, doblatges, més Loituma, i evidentment… el vídeo de ma germana! A més, a les Tecnovetats avui trobareu creadors de wallpapers, una torradora USB (brutal), i fins i tot un buscador per geeks.