El divendres faves tendres…

Bon dia a tothom i a tothoma! Avui és divendres, i el divendres faves tendres! Comencem amb una incorporació a la galeria d’artesania DVG!! Una bonica rajola que ens envia el Pere!! Es de Santa Coloma de Farners, i està presa l’endemà del dia de la festa de la ratafia!! Moltes gràcies, Pere!!

I parlant de festes, cal recordar que segons el nostre calendari deuvosguardenc, ahir va ser el cumple del Neku, i demà ho serà de la Illuminati! O sigui que moltes felicitats! Recordem que aquesta setmana també és el cumple de la Meri i del BlOk, i que podeu felicitar-los a tots al fòrum dels cumples! Cada vegada en som més, eh??

I després del fòrum dels cumples, podeu donar un cop d’ull als altres fòrums! Podeu desfogar-vos, com fa la SaReTa, parlar del petó del Harry i la Chocho (ja tinc ganes de parodiar-ho al Potra… sobretot això de “Chocho” XD), parlar de les cançons que t’arriben, dels llibres que no t’arriben, o fins i tot de quin és el vostre animal preferit. Tot val en els fòrums! Fins i tot lligar!

Finalment, doneu rienda suelta al frikisme més pur, tot passejant-vos pel zapping. Alarmes voladores, escultures per llogar-hi cadires, rentadores sense aigua, Andy Warhol, art en llauna, i tot de coses prohibides, ja entrada la nit! I del Tecnovetats, val la pena destacar la tassa amb portagaletes incorporat. Jo segur que l’aprofitaria!!

I ara, vaig a fer la tira del PDP d’avui, que sinó la Cristina em mata. Ah, per cert, si voleu veure el vídeo del Saló del Manga de ma germana, el teniu aquí!!