Què porten de cap?

Ah, sí… vaya tres! Més perillosos que el tripartit… l’avi Jaume, el Sr. Gat i en Mortimer (a cada qual pitjor) què porten de cap? Perquè és evident que algo porten de cap… aquestes coses es veuen d’una hora lluny! Quan entres en una habitació on hi ha una xerrameca intensiva, i de sobte tothom calla (i algú xiula mirant al sostre) vol dir que en porten alguna de cap.

En fi, mentre ho descobrim, ens podem entretenir al zàpping, on avui podeu veure el nou trailer dels Simpson, un Spiderman real, uns lladres que donen un nou sentit a la paraula tonto, fotos de la lluna no aptes per a homes llop, l’art del Qi gong, i tot de coses estranyes (que de fet, ja es tracta d’això, el Zapping).

I després, si voleu xerrar una estoneta, podeu fer-ho virtualment al fòrum! Si no en teníem prou amb el fòrum de tirar-se els trastos, ara ja en tenim un per trobar parella! Ole, ole!  Però si el que voleu és conèixer gent, atenció perquè ja s’està organitzant la primera KDD DVG! Sembla ser que serà pel Saló del Còmic, així tothom hi pot anar. En tal cas, us prometo un vídeo encara millor que el del Saló del Manga (que ja és difícil de superar).

Ah, per cert… avui al programa de ràdio ha vingut l’Elisenda Pineda, del Zona Urbana, el programa de urBeTV. Segurament l’haureu vist, és aquell que els hi vas enviar SMS i ells van xerrant i posant clips. La veritat és que ha estat súper simpàtica. A més a més, viu a Mataró, que sempre és bona senyal! La podeu veure dues horetes als migdies i a la nit! Demà posaré les fotos!