Perdre la virginitat!

Déu vos guard, deuvosguardencs! No sé què passa que avui internet em va lent de collons… en fi, què hi farem! Comencem aquest diumemge amb tres matrícules deuvosguardenques que penjo a la galeria del DVG pelspuestos! Un Mercedes, un Fiat i un Wolkswagen que ens envien en Pere Martí, la Laia Guanyabens, i en ^_Nap_^, respectivament! Aquí els teniu:

Després us passeu pel zapping, on hi trobareu una forma revolucionària de multiplicar gràficament, un gat que ha parit dos gossets, una campanya per identificar als idiotes que aparquen ocupant dos llocs d’aparcament (quina ràbia que fa), el Making Off Youtube, un abecedari de carn i ossos, i el fantàstic món dels super herois súper patètics. Al tanto amb en Armfalloffboy! El tio té el poder d’arrencar-se els braços per pegar als dolents. BRU-TAL

Després, per deixar de banda el friquisme durant una estoneta, aneu a veure la secció de còmics del Jan, on avui us parla de Cowboy Wally, en un còmic que simula una entrevista al prota, que explica la seva vida i misèries i mostra algunes de les seves obres més polèmiques. Prou interessant!!

I si després d’una estona de no-friquisme, voleu tornar al món de les coses estranyes, us podeu endinsar a les Tecnovetats. Allà descobrireu com saber a quina velocitat navegueu, us podreu entretenir amb jocs on-line, us podreu dutxar en colorins, o fins i tot crear la vostra pròpia discoteca amb un iPod. Vamos, lo típic que tothom té a casa.

I la nota de color (càlid) del dia d’avui, la dona la MiA, en el Diari Vermell, explicant-nos el que és fer margeres (cardar a l’aire lliure, parlant en plata). Un post molt sha interessat a tots els lectors… i ara si em perdoneu, he d’anar amb la Gemma a fer una cosa… en un lloc… fora de casa. Mentrestant, si voleu, podeu explicar al fòrum com vareu perdre la virginitat.