Kadingir a Londres

Comencem fort la setmana! L’avi Jaume, en Morti i el Sr. Gat han muntat el que sembla una mena de societat limitada per parlar amb els morts, segurament a través dels contactes del Morti… ves a saber! Ara ho aniré a investigar… en tot cas, no crec que em doni gaires alegries, tant si és veritat… com mentida!

A més a més, aquesta no és una setmana qualsevol, sinó que és la primera de la gira Kadingir. Dijous pillo un avió per fer la zona d’Andalusia. Estarem a Cartagena, Málaga i Fuengirola. Però tornarem el diumenge, perquè a les 18.00 hem d’anar a la Fira de Barcelona, al Saló del Llibre, a parlar de El Ceptre de Zink, i a firmar-ne exemplars. Estarem al que s’anomena “Cafè de les lletres”, entrant a mà esquerra. Ja us posaré un plànol d’aquells bonics i preciosos.

Més coses!! Demà penjaré les primeres pàgines de Harry Potra y el Pres de Pèl per a tots aquells que no vau poder anar al Saló del Manga, o van anar i ja s’havia esgotat. Poc a poc, aniré posant noves pàgines, fins l’abril, que al Saló del Còmic apareixerà… HARRY POTRA I LES CALCES DE FOC! He aprofitat per renovar la secció de Harrys, que demà ja estarà del tot nova!

I si ahir el fòrum del dia era el de com vau perdre la virginitat, avui ho és el del vostre primer cop. No ve a ser el mateix? Ah, posí… però mira, allò que el fòrum és així d’anàrquic. En tot cas, sempre podeu anar a altres temes més purs i casts, com per exemple, fer propaganda del vostre blog, web o MSNspace. Quan n’hi hagi forces, ja faré un llistat bonic i preciós, i el posarem en una secció per a que tothom els pugui veure… una mena de llistín telefònic-blogaire dels deuvosguardencs.

Després, podeu fer un repàs al zàpping on aprendreu a arreglar el vostre iPod, vigilar els cocodrils, veure on viu la vostra familia, comprar ulleres fashion, fer-se milionari, veure fotos goniques, ganivets gegants, i altres fricades.

I finalment, aneu a donar un cop d’ull al Mercès per tot, on flipareu quan veieu que la Mercè ha anat fins a Londres per portar un Kadingir a la _Mò_, una deuvosguardenca d’aquestes de tota la vida.

Us prometo que no hi ha anat per res més. El seu objectiu era entregar un Kadingir a una pobre deuvosguardenca que està aïllada per aquests _mò_ns de déuvosguard , i ho ha aconseguit! Prova superada!! I mireu quina cara de contenta que fa ella, amb el seu Kadingir! Uooooo!!