Enhablá con tu muerto

Mare meva de Déu senyor! El Sr. Gat no es posava la disfressa de gitano pitoniso des d’aquella vegada que va muntar un horòscop telefònic… la veritat és que ho tenia molt ben muntat, però finalment es va veure derrotat per la única persona en el món que pot més que ell… la Iaia! Aquest cop però, compta amb en Morti i l’avi Jaume, que no se si és millor o pitjor…

En tot cas, passem a altres coses! I és que si ahir us deia les tres primeres ciutats de la gira Kadingir, per la zona d’Andalusia, avui ja us en puc dir unes quantes més, aquest cop per Catalunya. Seran Mataró, Granollers i Vic, a les llibreries Robavafes, Carbó, i la Tralla, respectivament. I pel que fa a Barcelona, apart d’aquest diumenge que serem al Saló del Llibre, també anirem a elCorteInglés del Portal de l’Angel!

Un altre tema… tal com us vaig prometre, inaugurem newlook a la secció del còmic més simplista, irreverent i impertinent del món mundial. HARRY POTRA! Ara és més bonic i coquetó, i té unes fletxetes per passar de pàgina! Ole, ole! I per a celebrar-ho, acabo de penjar les dues primeres pàgines de HARRY POTRA I EL PRÈS DE PEL! Uooooooooo!

I per acabar, anem al Zàpping, on veurem lavabos secrets, el tràiler de Harry Potter, el tràiler de totes les pelis, fotos, portàtils artístics, alimentadors de gats, i tot de coses pels puestos!