L’altar dels sacrificis

Feia temps que no feien servir la taula de la cuina com a altar dels sacrificis… concretament des d’aquell dia que varen celebrar la missa dels difunts del Branqui, que per cert, va acabar amb una estranya resurrecció zombiera. Per cert, perquè als zombies se’ls diu morts vivents? Són morts, o vivents? Que es decideixin, no??

Bé, independentment del que facin aquests tres, jo demà al matí piro cap a Andalusia, a presentar El Ceptre de Zink en societat. Seré fora dijous, divendres i dissabte, però el diumenge tornaré a ser aquí, per anar a firmar al Saló del Llibre, o sigui que espero que no la liin molt, amb el seu negoci de parlar amb els morts a un bon preu.

Pel que fa al fòrum, haureu advertit que estan força revolucionats, ja que les temàtiques més vermelles van in creixendo… concretament ara tenim gent que busca parella, es parla de la virginitat, dels primers cops, i fins i tot del dia de l’orgasme global… deu ser que a l’hivern ve de gust quedar-se acurrucadet amb la parella a la vora del foc?

Però no tot són temes picants, en el fòrum. Sempre podeu xerrar d’altres temàtiques, com per exemple les típiques excursions escolars, que sempre acabes anant al CosmoCaixa, a Port Aventura, o a les Illes Medes

I després tenim els no menys mítics viatges de fi de curs, on tothom s’acaba desmadrant, i la penya es lia els uns amb els altres… típic que veus a dos que ni es miraven durant el curs que acaben liant-se, i dius “Uaaaska! Fulanito i Manganita?? Que foooort! O_O”

I per acabar d’aprofitar el dia, que per cert (segons ha escrit un deuvosguardenc en el calendari) és Santa Cecilia, patrona de la música, podeu anar a donar un tomb pel Zàpping, on trobareu gent despullada, rumors que maten, el trailer del Harry Potter doblat per HPConan, l’Aribus Beluga, i altres disbarats, tot de gratis, per la patilla. Ole, oleee!