Harry Potra 3, i noves edicions de Kadingir!

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Avui començem amb dues noves pàgines (3&4) del mitiquíssim Harry Potra i el Près de Pel!! “Què? Com? Dues pàgines?? Ostres, i a que es deu aquest honor??” Doncs per celebrar tres coses… va, us poso al dia, que fins avui he anat de cul!

Per començar, la bona crítica del Faro de Cartagena, un dels llocs on vàrem anar a firmar llibres. Aprofito per saludar a la llibreria Escarabajal, que ens varen tractar estupendament. :)

Cal també celebrar que Cercle de Lectors ja ha posat Kadingir al seu catàleg. Tant l’edició en català, com en castellà, en la seva colecció Fantasy. Ole, ole!

I per últim, una primícia que encara no sap ningú… i és que si fa uns dies es va esgotar la primera edició en català del Ceptre de Zink, aquest cop és la castellana, la que s’ha esgotat. És a dir que l’editorial ja ha encarregat la Segona Edició també en castellà! Si a tot això li sumem les edicions especials de circulo (circulo fa la seva pròpia edició), vol dir que ja són TRES EDICIONS en tan sols un mes des del seu llançament… orgasmic.

I ara, piro a fer les tires de la Cristina, que el divendres no vaig poder, i està d’una mala lluna que no hi ha qui l’aguanti. Mentrestant podeu passar-vos pel Zàpping, on aprendreu màgia, l’art dels DJs, disseny de webs, escollir regals, veure animalons, i altres coses pels puestos, i després pel Tecnovetats, que avui és el web recomanat de laMalla!! Felicitats Adriatip!!