Voleu el “calvo”?

Mare meva, quin Nadal ens espera a la Mercè i a mi… avui els de Roca, apart de fer oficial la noticia de la segona edició en castellà, tal com us avançava ahir, també ens han passat les més dates de la Gira de Nadal. Així doncs, afegim Vilassar de Dalt, Mataró, Madrid, Barcelona, Vic, Mollet del Vallès, i Granollers a la llista (de moment). Si afegim nous destins, ja us avisaré!

Repassem ara, l’actualitat forera, que no ha disminuït ni una miqueta, ans al contrari (això de ans em feia gràcia posar-ho). Per començar, s’ha de parlar de la gran indignació que tenen molts deuvosguardencs ja que aquest any, tal com ja hem dit, no hi ha el calvo que bufa. Sí, sí… parlo del mític home del sorteig de la grossa (perquè en català és grossa i en castellà gordo? No hauria de ser el gras, en tot cas?). Aquell calvo que va pels puestos bufant, i que fins i tot té un personatge al DVG! Voleu que el convidi a les tires de nou??

També tenim en Jan, que a més a més de penjar la setena entrega d’esbossos de Kadingir, ha fet una nova recomanació comicaire. Es diu Sky Doll – La Ciudad Blanca, i no se de què va però tinc la sencació (de fet, dues sensacions) que m’agradarà. Apart de mirar les boniques il·lustracions, té text i aquestes coses secundaries. Molt cuco.

I després saltem al friquisme del Zàpping i de les Tecnovetats. Allà hi trobarem barbacoes, imatges amagades, dones aparcant, cideojocs, spam, ralladors de CDs, fonts a mansalva, roboretrats, i coses pels puestos!!