Els petits canvis… són poderosos!!

Anem per feina, que en tinc molta! Iniciem el dia d’avui per un cinematogràfic repàs pel fòrum, on apart de parlar de la retirada del calvo (àlies Clive Arrindell) i de la nova campanya sosa del Gordo (àlies Grossa, àlies Gras), podeu parlar de cinema on el tema del dia és la peli de El Perfum, rodada a Girona, Besalú i Barcelona. L’heu vist? Sí? No? Us ha agradat? Sabeu que hi surt la Mercè? O a vosaltres us agrada un altre actor/actriu? Si aques és el cas digueu… quin és el vostre preferit??

Però si preferiu les fricades, apart de mirar el telenotícies, passeu-vos pel Zàpping, on hi trobareu riures contagiosos, una ràdio online, un mític generador de scrolls de led, un Hummer molt tunnejat, i altres coses photoblog.PNGsalpebrades amb bon humor. Si a més voleu aquell component geek que tant agrada alguns, passeu pel Tecnovetats, que avui ens parla de photoblog, fons d’escriptori, o d’una web creada per compartir series en català via P2P.

I ara, una sorpresa!! En breu tindré al meu davant un personatge que ha marcat la infància a molts de nosaltres. És el Superman i l’Indiana Jones de Catalunya! Sí senyors! Estic parlant del mític Capità Enciam, del mític Oliana Molls, i sobretot de l’encara millor… PEP PARÉS! Ja haviem parlat d’ell en aquell monogràfic de capitans, i durant els catafreakies. Però ara teniu la oportunitat de preguntar-li el que vulgueu… o sigui que si li voleu preguntat algo, aprofiteu el moment! Ja sabeu que…