Va de Manga

Tinc un problema de logística de l’equipament de producció digital. Queda bé dit així, eh? Parlant en plata, vol dir que em vaig descuidar la Wacom amb la que faig el PDP a casa els pares… i per tant, no puc dibuixar a la Cristina… o sigui que tranquils que no està malalta. Demà tornaré a Mataró, i  espero recuperar-la. La part positiva és que he pogut fer el guió de les properes “tires des de la finestra”, i a la que la recuperi em poso mans a la obra!

I mentre espereu el seu retorn, us podeu entretenir amb la nova recomanació del Jan d’aquesta setmana… ni més ni menys que TRES SÈRIES MANGA EN CATALÀ!! La primera, Naruto, que fins i tot té el seu propi fòrum. La segona, Inu-Yahsa (del creador de Ranma i Lamu), i la tercera la mítica mítica míííítica… MUSCULMAN!

Però si no en teniu prou, us faig saber que Norma Editorial celebra el seu 30è aniversari convocant un nou concurs d’il·lustradors que s’inspirin en l’estil manga! I es pot participar en català!!

En Jan m’ha dit que dissabte explicarà en la seva secció de còmics en què consisteix, quines són les bases, i a més a més, anunciarà una sorpresa per tots els deuvosguardencs que hi participeu! O sigui que ja podeu anar pensant en arguments interessants!

I apart de tot això, si teniu una estoneta, passeu-vos pel Zàpping, que avui té més torradores friquies, reporteres intrèpides, animalons, el secret de la meva tassa de cafè amb llet, avions teledirigits a reacció, i altres coses de pits i culs (u_U). I en el Tecnovetats descobrireu a blogissimo, com tenir un Mac per la patilla, complements pel teu iPod, webs que ens diuen hola, i webs que ens diuen adeu!

I si encara us sobra temps (senyal que teniu poca feina X), aneu als fòrums i parleu dels vostres blogs, de les vostres webs, dels dos anys que complirà el DVG el dia 9, de la cultura dels pixats blaus (gràcies _Mò_), o fins i tot… aneu a lligar!