El calvo és/era sexy??


Avui un grup de noies m’han dit que el Calvo és sexy… que en penseu, vosaltres?

Ja és desembre a la Vila del Pingüííí!! Ole, ole! Ja està aquí el mes de La Grossa, de Nadal, de Sant Esteve i de Cap d’any!! I pel que ens afecta a ma Mercè i a mi, de la gira kadingera. Ara concretament, en breus moment, piro cap a la Biblioteca Pública Pau Piferrer de Vilassar de Dalt, a fer una nova presentació!! Esteu tots convidats!!

I els que no pugueu venir, passeu-vos pel Zàpping, on avui hi trobareu edificis que funcionen amb vent, les dones més sexy, anuncis curiosos, esternuts plens de germens, la nova generació de preservatius, i un curiós us del mòbil. Apart, si voleu més friquisme tecnològic, aneu a veure les Tecnovetats, on trobareu suports pel portàtil, fons d’escriptori nadalencs, logotips 2.0, i el Youtube del futbol.

I si a més a més de deuvosguardencs, sou fogosos, no deixeu de visitar el mitiquíssim diari vermell, que aquests dies està que se surt. De la mà de la mitiquíssima MiA, podeu els seus consells sobre com fer-s’ho a la platja, el dia de l’orgasme global, els sex shops del s.XXI, i una nova interpretació a l’expressió “m’ha entrat el cuquet“. Cuatre posts, cada qual més interessant, per a començar bé aquest desembre!!

I ara piro, vampiro, que he com ja us he dit, tinc presentació. Demà, més coses… per cert! ja he recuperat la meva estimada wacom, i que aquest finde em posaré al dia amb el PDP!! Ole, ole!