Potència sexual

Avui estic la mar de content perquè acabo de veure la pàgina sencera que ens dedica Cercle de Lectors, i la veritat és que està molt cuca. L’han fet així rollo pergamí antic, i la veritat és que queda la mar de bé!

Tant content estic, que m’ha pillat un rampell de generositat generosa, i he decidit regalar un domini a un bon bloguer que a més a més de currar-se un blog la mar d’arregladet, i d’actualitzar-lo cada dia, ho ha fet tot en català. Parla de tecnologia, parla de novetats. Sí senyor… estic parlant de l’adriatip i el seu (a partir d’ara)

De moment és un bonic redireccionament, i amb el temps, i quan em faci asquerosament multimilionari amb Kadingir, ja farem una migració. Apart, també us vull anunciar la creació de dos nous deubloguards temàtics d’aquí poquet, segurament pel cumple del DVG… estigueu al tanto!

I apart, recordeu que podeu trobar el fricandó de l’actualitat internautica al Zapping! Allà trobareu paròdies de l’anunci de Bruce Lee, també a Bruce Lee fent paròdies, castells de colors en blanc i negre, condons japonesos raros, neveres japoneses rares, el mític anunci de Freixenet per a criticar, i en les pròximes hores altres parides, i segurament una ració de postres de pit i cuixa.

I atenció, perquè en Jan ja ha penjat les bases del Segon Concurs Manga de Norma Editorial. També té el seu fòrum, per si li voleu preguntar algo, a ell que domina el tema.

Però atenció, que ell que té contactes a Norma (no porno, eh? només contactes), diu que anirà a negociar amb ells, i que tots els deuvosguardencs que hi participeu, entrreu al sorteig de… algo! Ui, que concret! :D

I per a rematar el dissabte, que per cert hi ha concert de Josep Maria Cantimplora, i Bandera Negra, a Olot, i a més, és el cumple de la Sara, us aconsello que practiqueu la bonica activitat coneguda com a foring, o sigui, llegir o escriure al fòrum. Avui podeu parlar, entre altres coses, dels millors gags de Polònia, de com superar l’avorriment a classe, de l’anunci de Freixenet, o del que us passi pels nassos. Apa, ara piro, que tinc tires atrassades de PDP per fer, i la Cristina em mira amb mirada d’estrelletes… uoooooooooooooo!!