Avui he descobert que tinc pont!


…ella no es despentina mai, eh?

Avui he descobert que tinc pont! Ves tu quina cosa… i és que ara, als matins faig de professor, i com que estic acostumat a fer altres feines més bohemies, sense calendaris, ni horaris, ni res, mai he estat gaire al cas de les festes i ponts… i quina ha estat la meva sorpresa quan el director m’ha dit que després de demà, ja no he de tornar fins dilluns! Mare meva de Deú! Quina ilu! Bueeeno, en fin… deixem de parlar de les meves tristes alegries, i repassem l’actualitat actual…

Avui comencem pel Zàpping, on trobareu música embotellada, la Lara, els frigits, la dutxa més còmode del món, publicitat original, un nou remember dels Python, l’anunci de Codorniu (que cada any es diu allò que és millor que el de Freixenet), i altres coses que prohibeix la religió. Desprès, toquen les TecNovetats pels més tecnofreakies, que ens ensenya la velocitat del nostre ADSL, l’ordinador més brossa del món, com tenir un planetari al nostre pc, i els CD… ojo… tunejats com si fossin discs de vinil! Brutal!

I si anem a mirar els fòrums, descobrirem els secrets de com poder fer de figurant en una peli (que per cert, cobres una pasta), seguim contant deuvosguardencs, parlem dels personatges més frikis de la història (tot i que per mi l’Alf Poier segueix encapçalant el TOP10)

I com tots els dilluns (Ah sí? tots els dilluns? Ostres, no m’hi havia fixat!), dues noves pàgines del còmic més handemòric, galbanitzat, i frigodedic del món… leidisangendelman, amb tots vostès, amb un pes de 30 quilos, i unes ulleres de cul de got… Harrrryyyyy…. Potraaaaa!!