Ja és divendres!

Sí, sí, ja ho sé… tècnicament no és divendres, però per mi com si ho fos. Bàsicament perquè demà és festa, i a més no torno a currar fins dilluns… o sigui que per a mi, avui, per fi… ja és divendres!

I començo repassant el Zàpping d’aquest divendres postís! Avui trobareu una antena per resar, samarretes que confessen que t’han fotut mà, la nina que tothom voldrà per reis, el banc de l’ING direct, què és “sort”, MP3 tous, i a la nit, quan els petits dormin… pits i culs. I les curiositats més teconològiques… al TecNovetats!!

En el fòrum, trobareu informació bàsica per la supervivència humana, com per exemple acudits curts i dolents, quin és el pitjor llibre del món, quin és el pitjor actor del món, sobre els llibres històrics, i el fòrum obligat… què fareu aquest pont-aqüeducte?

Ah, per cert! A l’últim programa de ràdio vam tenir al mític Montilla (àlies Sergi Mas), o era al revés? En fi, que personalment em va caure molt bé! Fins i tot va fer el mític soroll amb el nas que feia quan imitava al Lara! Aquí teniu uns quants youtubes seus!