Les noies irreals més sexy

Com que avui comença aquest magnífic pont de cinc dies, he pensat congelar la rutina, fer alguna cosa original en els posts d’aquests dies… Avui per exemple, i com que el DVG és un blog molt relacionat amb el còmic, i a mi m’agraden les noies, he pensat de barrejar-ho tot, i fer el RANKING DEUVOSGUARDENC DE LES NOIES DISNEY MÉS SEXY. La idea no és nova; ja la vaig penjar en el seu moment al Zàpping.

Però el que vull és que ESCOLLIU VOSALTRES. Podeu deixar un comentari, dir-ho en el fòrum, o via formulari. Amb els resultats faré un ranking la mar de mono. Podeu dir les que us semblin quapes, o les sexy, o les lletges, o les que són massa petites, o massa grans, massa joves o massa velles. Respostes obertes! En funció del que em digueu faré una bonica pàgina de resum! I a les noies els hi pregunto… si haguéssiu de ser una d’elles… quina voldríeu ser? Va, que també en faré un rànking! Les 20 candidates són…


ALICIA


ANASTACIA


ARIEL


AURORA


BELLE


CHEL


CINDERELLA


ESMERALDA


JANE


JAZMIN


JESSICA


KAYLEY


KIDA


MARINA


MEGARA


MULAN


POCAHONTAS


SNOWHITE


THINKERBELL


WENDY