Els resultats!!

Després de reunir totes les votacions dels deuvosguardencs i les deuvoguardenques, he elaborat una selecció de les noies Disney que vam proposar ahir. He escollit les que més rebombori han causat, ja sigui per bé o per malament. Hi ha algunes desconegudes que passen a ser conegudes, algunes conegudes que passen a ser dolentes, i algunes dolentes que passen a ser sexy. En fi, aquí teniu els premis, que poden passar a buscar per casa, si volen.

I per cert… algunes deuvosguardenques m’han demanat que faci el mateix amb els “Nois Disney”… bé, fem una cosa… si m’envieu els noms dels que voleu que posi a la sel·lecció prèvia, també faré un post per a que les deuvosguardenques (que per cert, n’hi ha més que deuvosguardencs), diguin quin és el seu Chico Disney!


CHEL

Tot i que ningú la coneixia, molts deuvosguardencs han considerat que la Chel (de Road to El Dorado) té un molt de morbo. En Paraules dels textuals “està molt bona”. Li donem el premi de Noia Disney Revelació!

Yo, Tarzan. Tu, Jane. Així de fàcil, la Jane ha estat la segona més votada “Sexy”. Li donem el premi de Noia Disney Simplement… Sexy!


JANE


JAZMIN

La Jazmin s’emporta el premi de Noia Disney Exòtica. Serà perquè balla la dansa dels 7 vels? Molts deuvosguardencs m’han comentat que apart de fregar la làmpara, podria fregar altres coses.

Curiosament, la Jessica Rabbit no cau tant bé com semblava. Serà que està passada de moda o algo, però els nois no l’han votat gaire, i les noies encara menys. S’emporta el premi Noia Disney Tia Buena que Fa Ràbia


JESSICA


THINKERBELL

I curiosament, la considerada més “sexy” (i també amb una xispa de dolenta) tant per nois com per noies, i la que moltes noies voldrien ser, és Thinkerbell (altrament dita Campaneta). Ella s’emporta el títol oficial de la Noia Disney Més Sexy!