Kadingir a Berlín!

Ahir em vaig quedar sense Internet… i avui em va fatal… està pitjor de que el Castro. Espero que al menys pugui explicar les coses més essecials del dia! O sigui que allà vamos! Per començar, cal que sapigueu que la Mercè s’ha currat un viatge a Berlín per portar-li un Kadingir a la krmakrma! Ole, ole! Això sí que és devoció! Però és que a més a més, resulta que ahir, va fer anys! Ole, ole! Et desitgem moltes moltíssimes felicitats!

Més coses… si voleu veure fricades, apart de llegir l’ABC, res millor que una bona ració de Zàpping! Avui veureu mistos que no cremen, pinyos a dubai, animals hibrids, estrelles que mai ho han estat, l’home contra l’animal, i una ració de pit i cul (a la nit). Apart, si preferiu les fricades tecnològiques, teniu el TecNovetats!

Pel que fa als fòrums, cal destacar els calendaris pel nou any, un interessant fil sobre les frikades del McGiver, el fòrum dels verges, el fòrum dels jugadors de futbol, i el de la trista noticia que Pinochet ha mort, i s’ha perdut uns quants anys d’agonia. Ohhhh! Quina pena!

Però no ens posem pas trascendentals! Això és el DVG! Per tant, alegria alegria! I què millor per alegrar el dilluns que una nova ració del còmic més handemòric, galbanitzat, i frigodedic del món? Sí, sí, sí! leidisangendelman, amb tots vostès, amb un pes de 30 quilos, i unes ulleres de cul de got… Harrrryyyyy…. Potraaaaa!!