Anem ressuscitant!

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Com podeu comprovar, Internet cada vegada em va pitjor, però no n’hi ha prou per derrotar-me! He, he, he… o sigui que ja sóc aquí!

Per començar, la bona noticia (la teniu aquí al costadet), scanejada pel Gallina, als fòrums, en la qual, es fa esment del DVG a la revista MEDICAMPUS! Ole, ole! Aquesta revista es pot trobar en els centres universitaris, i estic molt content que m’hi esmentin :) Moltes gràcies Margarita!

I ara, després de l’autobombo, toca parlar de l’actualitat, començant per l’èxit de la pregunta “a quin famós resucitarieu?”, que fins i tot té el seu pròpi fòrum! O sigui que ja sabeu que podeu seguir-hi opinant. Com també podeu explicar chistes (altrament dit acudits), participar al concurs de perdre la virginitat (que em pregunto jo com coi es comprovarà el guanyador), penjar vídeos del youtube que us hagin fet gràcia (o pena), o els vostres propis dibuixos!! Com veieu, hi ha de tot, en aquests fòrums!

I després, una bona ració de Zàpping, on trobareu similituds, vinils reciclats, gats, pits que es mouen, art, publicitat creativa, i aquesta tarda noves idees per a regalar a reis, i Zàping nocturn (pit i cuixa). En la vessant més geek, hi ha l’adriatip i les seves Tecnovetats, que no deixen de sorprendre’ns!!