Güelbe a casa

Ah, sí… inoblidable Madrid, inoblidable biquini, i inoblidables tres dies de ruta pels Corte Ingles, firmant llibres i fent de “cuenta cuentos” als més peques. Una de les coses que més m’ha sorprès de Madrid, és la quantitat de catalans que hi ha. Molts! Estem per tot arreu! Al menys al meu hotel, sentia a parlar més en català que en castellà.

I entre tots aquests, l’Andreu Buenafuente! Sí, sí… imagineu-vos la meva sorpresa quan em llevo el primer dia, vaig al restaurant de l’hotel a esmorzar, i em trobo a l’Andreu allà davant meu, pillant les coses del buffet, como pedro por su casa. Vaig flipar! Després vaig descobrir que s’està allà perquè aquests dies farà el programa en directe des del teatre Nuevo Alcalá.

 Però la meva sorpresa va ser doble, quan al assentar-me, descobreixo que un parell de taules més enllà tinc a l’Ibañez, autor de Moradelo i Filemón, ni més ni menys! Total, que aquests van ser els nostres companys d’esmorzar els tres dies! Per cert, els tres molt simpàtics i agradables, firmaven autògrafs a tots aquells que els hi demanaven. En fi, a veure si esmorzant entre “los grandes” al menys se m’enganxa alguna cosa…

I enllaçant amb un mestre del còmic, anem al que realment us interessa… i és que avui és dilluns, i com tots els dilluns, hi ha la nova entrega de les fantàstiques aventures de potra! Dues noves pàgines en tot blanc i negre, del còmic més irreverent del món… amb tots vosaltres…

Harry Potra… i el pres de pel!