Preguntes sobre el Nadal…

Bones noticies! Ja sé que demanar per reis! La primera i segona temporades de LOST (altrament dit PERDIDOS). Ho he decidit tot parlant amb la Berta, que avui ha vingut a la presentació de Kadingir a Vic, amb la Clara. Moltes gràcies a les dues, heu estat tant simpàtiques com sempre! :D

I ara repassem altres noticies! Comencem per la recomanació comico-màgica del Jan. El títol és “Los libros de mágia” i l’argument és d’un noi amb ulleres destinat a ser el mag més gran de la seva era. Us sona d’alguna cosa? Sí, oi? Doncs heu de saber que ja estaven escrita abans que la saga de Rowling! En Jan us ho explica.

Després passeu-vos pel Zàpping, on trobareu el mític Google Zeitgeist, on veureu quines són les paraules més buscades al Google aquest any, huracans paranoics, invents pràctics, un cotxe d’un cavall de potència, la vida des del punt de vista de les roques, insectes teledirigits, i unes curioses sabates aspirador!

A continuació, un cop d’ull al TecNovetats per a descobrir un generador de morse, samarretes de wordpress, un nou host per a imatges, el youtube dels petits, i el youtube dels grans

…i rematem amb les noves frases que m’heu enviat, que afegim a les d’ahir!

11- sant Josep és tonto del cul?
12. perquè sempre posem l’arcangel gabriel al neixement, si en realitat s’apareix als pastors?
13. perquè tothom sap el dia que neix jesús i ningú el que mor?
14. perquè sant josep sempre està de peu, al pessebre? no es podia sentar? tonto?
15. campana sobre campana i sobre campana una? que fan tantes campanes apilonades?
16. Estan enrotllats, l’arcangel i la verge maria?
17. D´on teuen els panyals, si stan en un establ erdut de la ma de Déu?