Sant Esteve

Fins ara, he estat menjant. I és que entre la nit bona, el Nadal, Sant Esteve, fi d’any, cap d’any i reis… només fotem que jalar… com ens ho fem? Perquè ho fem? Perquè la nostra cultura decideix tantes coses endrapant al voltant d’una taula? Ah, qui lo sap! Són preguntes sense resposta, com les 50 preguntes sobre el Nadal que hem recopilat aquests últims dies.

Però apart de les preguntes sense resposta, tenim les respostes sense pregunta. Les trobarem en el Zapping, an avui descobrireu un llapis etern, un porquitu que m’ha fet gràcia, un zoom per càmera de mòbil, art, disfresses, cotxes, i a la nit… pit i cuixa!

Després us podeu passar per la recomanació comicaire del Jan, recomanada pel Jan. Amb les seves paraules, és “un clàssic frustrat de quan la transició democràtica esclatava al nostre país. Un precedent a en Dragui i la seva Història de Catalunya, del qual cal agrair a Glénat el seu rescat. Història a través de l’humor, una fórmula imparable!” Pinta bé, oi?

I si no en teniu prou, també podeu assabentar-vos del que va fer la MiA del Diari Vermell el dia de l’orgasme global… en les seves paraules “el vaig celebrar tardíssim i per acabar-ho d’adobar, de pensar en la pau mundial per canalitzar les energies, res de res… sóc una egoista, tot el plaer per mi i la pau mundial que es foti! Jo necessitava calmar la meva mala llet, no em sobrava energia positiva per donar al planeta!” La perdonem?

I si el que voleu és xerrar… aneu als fòrums! Allà trobareu tooot de temes suculents, com el títol del setè llibre de Harry Potter, la crítica d’Eragon – The Movie, podreu aprendre a fer telequinèsia, parlar del diari vermell, de coses indecents, o del vostre primer cop! Uf! De tot!

PS: Si voleu formar part del Calendari DVG,
afanyeu-vos a avisar!