Quina gràààcia… u_u

Fa 2006 anys a un rei se li en va anar la bola (una mica, com ara, diguessim) i va fer matar a tots els nadons del regne. Era Herodes, un tio amb més mala baba que el Rajoy. Com que som així de raros, ho celebrem cada any amb una diada anomenada “Sants Innocents“, que bàsicament consisteix en anar fent conyes a la gent, a penjar uns ninotets (lletjos del cagar) a l’esquena de la penya, o tirar mistol a les fonts pels puestos. Tant és així, que quasi fa por sortir al carrer, o mantenir qualsevol mena de contacte interpersonal amb algú. Jo us recomano que us tanqueu a casa i no sortiu per a res.

Evidentment, els mitjans de comunicació, també s’apunten a aquestes coses, dient noticies falses (alguns mitjans ho fan tot l’any). Així doncs, trobem titulars sospitosos, com per exemple que Jordi Aymamí aconsegueix que el Tren d’Alta Velocitat passi per Igualada, la Wikipèdia passa a ser de pagament, o fins i tot que el Beckham anirà al Mira quien baila 2007.

Estaria bé que intentássim recopilar totes les innocentades que trobem per la xarxa! Des d’aquí faig la crida!! Va, vinga! A veure quantes en trobem! Valen les de webs, diaris, o lo que sigui. Podeu deixar el comentari, o dir-ho al fòrum! Ole, oleeee!!