Artista convidat

Aquest cap d’any tindrem un artista convidat de luxe! Passarem la revetlla amb el mítiquíssim Homer, que ha fet que el Sr. Gat torni a casa (arruïnat, això sí, però torna, al fin i al cap). L’he convidat i evidentment, ha acceptat. Veurem què passa!

Apart però, del retorn del Sr. Gat, avui hi ha més noticies (apart de les del dia). Són les fricades del Zàpping! Avui hi trobareu expansions, ninots de neu originals, animacions, ocellets entrenats, ascensors per bicis i atenció… 20.000 videoclips! Apart, evidentment, també teniu les Tecnovetats! Des del soteig de la Fonera, a una marató de regals, software amb campanades, memes, i fons d’escriptori nadalencs! Tot un assortiment de coses per part de l’adriatip! :)

I el que fa al fòrum, avui hi podeu llegir lo millor del 2006, possibles finals de Harry Potter, ara que ja té el 7è títol, donar un cop d’ull als mails curiosos per fer cadenes, o parlar de One Piece, ja sigui amb tots els spoilers del capítol 440 de Japó, com de la saga Jaya i Skypiea, que TV3 començarà d’aquí poquet!! Ole, ole!