Més caganers!!

Avui seré breu, perquè s’ha fet TARDÍSSIM!! Venim de Vic, de fer una nova presentació, i entre una cosa i l’altre, hem estat fins les tantes!! Hem anat ràdio, tele, i al Cafè de les Lletres! Demà penjo fotos i us faig una crònica! :D

Degut a l’èxit massiu del post d’ahir sobre l’exportació mundial del caganer (aka The Great Defecator), he decidit dedicar un post a aquesta bonica figura del pessebre, recopilant tota mena de caganers originals.

Comencem per exemple amb un bonic caganer de paper! Només l’has d’imprimir, retallar, i llestos! Ja pots posar-lo allà on vulguis! Ole, ole! El Copyright és del Xavier Boronat.

Si el veieu massa poc consistent, sempre podeu optar pel bonic caganer de Playmobil, que ara pots per a demanar-lo als reis!!

Una tercera opció, és guardar-te aquesta bonica animació de caganer, que s’ha currat l’scaramuix!

Però si preferiu persones, sempre podeu donar un cop d’ull a la web d’en Narcís Comadira, que és el proclamat Caganer 2006 per l’Associació d’Amics del Caganer, que ja fa 16 anys que dona el premi, que s’ha emportat gent com en Sisa, el Tortell Poltrona, el Buenafuente, en Fer, o en Joan Brossa entre d’altres.