Els Reis de l’Orient….

Diu la cançó… “Els reis de l’orient, porten coses, porten coses, els reis de l’orient, porten coses a la gent: Una botifarra per la meva mare, un got de vi pel meu padrí, un tall de coca per la meva boca, i un tros de pa pel meu germà, torrons dels fins, dels bons, dels de quatre cantons” …i em pregunto jo…

1. Una botifarra per la meva mare? Estàs segur que ta mare vol una botifarra? Ja ho tens ben entès, això? Li has preguntat? Potser és algo rollo porno? I en aquest cas, què passa? Que no té botifarra, ja, a casa? És soltera? Separada? Vídua?

2. Un got de vi pel padrí? Perquè? El vols emborratxar? No vols que agafi el cotxe? Vols que es lii amb la teva mare, per solventar el tema de la botifarra?? I com l’emboliques, un got de vi? En un tuperware? No és molt cutre?

3. Per la teva boca una coca, i pel germà un tros de pa? No és una mica putadeta, pel pobre xaval, que mirarà fent salivera com tu endrapes una coca d’aquelles de sucre amb pinyons, o encara millor, de les de vidre, aquelles cruixents? I ell amb una merda de tros de pa? Així t’ofeguis, amb la coca!

4. Els torrons fins són els bons? Els gruixuts no? Què passa, que si són gruixuts són asquerosos? A més, el torró el talles tu a mida, no? I el mateix amb els turrons rodons, aquells d’avellana, blancs… què passa, que tampoc són bons?

5. I on coi és el pare, en aquesta cançó? Està perdut, com en Wally? És un figitiu de la justícia? Hi ha la mare nimfòmana, el padrí borratxo, el germà marginat, i tu. I el pare? Això potser confirma que la mare és soltera, i que la vols liar amb el padrí?

En fí, mentre reflexiones totes aquestes preguntes, esperes que arribin els reis amb tot el que has demanat, pots fer una mica de temps donant un cop d’ull a la galeria de fotos de les presentacions de Kadingir. Avui hi he posat les de La Tralla de Vic, La Carbó de Granollers, i el Corte Inglés de Barcelona. Si en teniu alguna que voleu que posi, envieu-me-la, que la penjo ipso facto!!