Què us han passat els reis?

Atenció, atenció! Els reis de l’orient (que porten coses a la gent) ja s’han passat pel DVG, i han deixat algunes coses noves la mar de cuques! Fem-ne un petit repàs…

1. Nou logo, així rollo suau i 2.0, que és el que es porta ara, sobre fons blanc, que sempre dona més joc. Tal com he anat fent últimament, l’aniré versionant, rollo Google, a mesura que arribin dates senyalades (poca feina?)

2. Un fantàstic menú que es va desplegant a mesura que passes pel damunt (li aniré fent canvis a mesura que em digueu com preferiu que la distribució). Teòricament hauria de ser mig transparent, però encara tinc problemes amb el puto explorer dels collons.

3. El color verd, que apareix per primer cop en els blocs laterals de Fòrum i Zàpping. Segurament deu ser perquè es nota la presència del Saura a Interior.

4. Parlant del Zapping, ara aquest té la modalitat de preview en tots els seus links, de forma que vodeu donar un cop d’ull a la web de la que us parlo, i decidir si visitat-la o no. Tan sols hi heu de passar pel damunt, i veureu un bonic globus de text que us permetrà veure una bonica miniatura de la pàgina en qüestió. Si us interessa, doncs click i llestos!

5. L’esperat Xat en Fase Beta. Sí, sí… ja podeu xatejar a través del xat deuvosguardenc, que ens brinden la gent de Gabbly. Ara que han establert un sistema de Login, per a poder identificar als usuaris, he decidit utilitzar-lo tal i com em va recomanar en Rigola en el seu moment!

6. El TecNovetats també ha fer un canvi d’interfície, i s’ha passat al web 2.0, amb un nou disseny la mar de cuco! Amb l’Ardiatip encara estem acabant de polir la interfície, i en breu estarà del tot definida! :)

I això no és tot! Tinc algunes novetats més, però les aniré desvetllant durant les properes setmanes. Així us vaig sorprenent gratament (i de pas, les acabo de polir…) Ah, per cert!! Apart de les novetats a la interfície deuvosguardenca, i del Nakki Osset, els reis ja m’han portat LOSTtal i com vaig demanar! :D Ara toca viciar-se en una marató a l’illa deserta! Ole, oleeee! Eh! PEr cert… i a vosaltres…

…Què us han passat, els Reis?