Ahir estava perdut, i mai més ben dit… estava perdut. I és que com qualsevol altre nen, vaig estar jugant amb els regals dels reis… i ja sabeu tots, que va ser ni més ni menys que les dues primeres temporades de LOST. Era una sèrie d’aquelles que tenia ganes de veure, però des del principi. I ahir vaig tragar-me d’una tacada tota la primera temporada. Evidentment, avui toca la segona, però com que ja treballo i tinc que fer coses pels puestos no sé si la podré acabar…

Feia molt de temps que no feia una sessió maratoniana de tele d’aquestes… l’últim cop va ser veient quatre sagues seguides de One Piece (a més, en japonés, i subtitulades en anglès). I abans d’això, van ser dues temporades de Charmed (però ja no ho miro des de que van matar al Cole). En fi… la meva pregunta avui és… HEU FET MAI UNA SESSIÓ MARATONIANA DE TELE??

Val tot… des de una saga de pelis (rollo Startrek, Starwars, Tolkien, James Bond….) fins a temporades senceres de series, animes, o lo que sigui… i què? Com va anar? Estàveu sols? Si no, amb qui?  Paràveu per fer pipi? Fèieu crispetes? Vareu acabar tots sonats? Voldríeu repetir? Expliqueu, expliqueu… deixeu un comentari, o parleu al fòrum de… SESSIONS MARATONIANES DE TELE!