L’Escurçó Negre

Aquests dies estic mirant Black Adder (altrament dit l’Escurçó Negre), i la veritat és que és tant genial com recordava (genial el Hugh Laurie, qua apareix a partir de l’últim capítol de la segona època). Us imagineu fer-ne un a la catalana? Agafant quatre èpoques de la història de Catalunya, des de Guifré el Pilós, fins a Franco! Estaria genial, eh? En fí, que si algun cineasta llegeix la idea, que m’enviï un mail, que ens hi posem.

I ara saltem de la tele al còmic, amb les recomanacions d’en Jan. Per començar, una nova edició de Calen Bayoneta!, que amb paraules del Jan, té grans dosis d’humor corrosiu sobre el servei militar, farcit de diàlegs picats i picants que faran les delícies dels malaurats que no han viscut l’era de la prestació del servei militar obligatori. I després, dues de superherois… Mister X, i El Uno, que té una portada que sembla una caixa de detergent.

Pel que fa a les fricades, tenim el Zàpping, carregat amb art, noies lleugeres de roba, anuncis creatius, LARP, aigua que s’evapora, i el mític Sulphur Hexafluoride, un gas que quan el respires, et canvia la veu amb l’efecte contrari de l’heli!

Després, us passeu pel mític TecNovetats, on trobareu youtubes geogràfics, un trasto per cridar taxis a la nit, com veure la tele des del PC, i altres novetats geek!

I pel que fa al Multiblog, us informo que ja hi ha registrats 23 bloguers, i 11 posts. Els temes són d’allò més variats. Des de presentacions, com la que fa la Laura, fins a jocs, passant per anècdotes, calendaris de nois lleugers de roba, cròniques des de Londres, entrevistes de feina o dubtes sobre la Nintendo Wii… Una mica de tot, en aquest eclèctic blog en el que tan sols t’has de donar d’alta per començar a postejar tant com vulguis! :)