Com seria el DVG si fos…

Així serien les coses si l’autor del DVG fos en Jim Davis, el creador del mític Garfield. I és que cada autor té el seu estil… i a vegades és molt divertit adaptar els propis personatges a l’estil dels altres, com he fet avui.

És per això, que durant els propers dies, faré unes quantes tires adaptades als estils d’altres mítics còmics, com el cas de Garfield. Jo ja en tinc alguns de pensats, però em faria gràcia que em proposeu quins còmics voleu que versioni. Així, de pas de saber quins són els vostres gustos, els repassem entre tots i no ens en deixem cap al tinter.

Per cert! Parlant de dibuixar còmics… recordeu que encara podeu participar al concurs de manga que organitza Norma Editorial! Avui en Jan ens recorda les bases, i fa un repàs als principals manuals per aprendre a dibuixar manga del mercat. A més a més, recordeu que sortejarem un primi (que segurament serà un lot de còmics) entre tots els deuvosguardencs que hi participeu! Ànim!

Més coses… avui, al multiblog, us recomano les fantàstiques aventures l’Enozotam en un Poble Fantasma, l’entrevista de feina de la Miyucchi, la indeterminació de l’Inguma, i les series de tele que ens recomana en Réquiem!

I la dosi de fricades la completa el Zàpping, avui amb cotxes que s’encallen, ànecs de goma, animacions, l’ensaïmada que em va portar l’Enric Lucena, el mític Tadeo Jones, invents, animacions i evidentment, una ració de pit i cuixa. Ah, per cert, i en el TecNovetats, una interessant extensió per FireFox, i el naixement d’Èxitfm!