Déu vos guard de Schultz

Si en comptes de firmar com Jun, ho fes com Schultz, el DVG seria així. I és que Charles M. Schulz és ni més ni menys que el creador del mític Snoopy, nom que li han donat aquí a la colla Peanuts, que va néixer un 2 d’octubre de 1950 i va morir el 13 de febrer de 2000, dia en el que va aparèixer la última tira dibuixada per ell. Tot i així, la saga ha continuat, de la mà d’altres artistes, i podem seguir les seves històries a la seva web oficial. Així Schultz es guanya la immortalitat.

I ara, passem a coses menys series! I ho fem començant pel Zàpping, on hi trobareu autobusos teledirigits, escultures de font, ganivets de no metall, imans qwerty (que monos), el cub de Rubick MP3, vídeos, animacions, fricades, i pits (no tants pits com al blog del Ferran, però sí uns quants). Espero que el disfruteu (altrament dit gaudiu).

Recordeu però, que si el que us posa a to, és la tecnologia punta, el TecNovetats és la vostra web! Tecnologia, novedosa, i catalana! Avui amb una exclusiva, ja que té un nou redactor! El Marc Riera, un noi de Viladecavalls que a part de jugar a futbol i llegir llibres, també és suficientment geek com per ajudar a l’Adriatip en la seva tasca d’informar-nos sobre l’actualitat tecnològica! Benvingut Marc! Per cert, avui concretament, hi podreu trobar una aplicació per a compartir arxius, el yahoogle, i evidentment… pits i culs d’ubuntu!

I per acabar, un nou post del nostre estimat calent i vermell diari, de mà (o millor dit, dels dits) de la MiA, que ens explica una curiosa reunió de TupperSex, on s’aprenen tècniques tant interessants com la samba del penís, el creuament de mans, el moviment de cistella, el batec d’Amèrica, com col·locar el condó amb la boca, i el más difícil todavía! Tota una lliçó magistral! Apa va, ara tots a practicar!

PS: El conte amb quatre
paraules
està arrasant!