Groening DVG

Un cop més, versiono el meu alter ego amb un curiós estil de Matthew Abram Groening, que com tots sabreu, és el creador dels mítics Simpsons, i de Futurama. Va néixer un 15 de febrer de 1954, i va parir a la mítica família al 1986. Set anys després, al 1993, crea Futurama i Bongo Còmics, la seva pròpia editorial. Des d’aleshores només ha fet que fotre’s d’or!

I ara, repassem l’actualitat deuvosguardenca! Per començar, un ràpid cop d’ull al multiblog ens torna a il·lustrar amb les històries d’Enozotam! Avui van de cotxes regalats, i cases ocupades!

Pel que fa al Zàpping i el TecNovetats, avui hi podreu trobar guarrades cúbiques, urbanitzacions (també cúbiques), preservatius ultraràpids, torres inclinades, badalls (ojo que s’encomanen), cases per a la reflexió, MP3 per a la dutxa, com carregar l’iPod amb una pila, i tot de coses d’aquestes que t’agraden si ets una mica geek!

I ara que han passat les festes, les rebaixes i tot aquest estrany calendari, ja podem tornar a la càrrega amb el mític, únic i incomparablement impertinent…

PS: Aquesta nit, al Zàpping… un
Harry Potter mooolt especial…