DVG Fujiko Fujio

Fujiko F.Fujio, és el seu pseudònim, ja que en realitat es diu Fujimoto Hiroshi. En tot cas, sempre parlem del mateix home. El creador de Doraemon, el robogat còsmic que ve del futur per ajudar al subnormal de Nobita Nobi a no ser-ho tant. Entre les moltes paradoxes que hi trobem, una és aquella de “perquè en Doraemon és l’únic robogat del futur que ve a ajudar a un avantpassat?” Què passa, que les altres famílies suden de tot? I perquè no es limita a dir-li el número guanyador de la loteria?

En fi, anem a l’actualitat deuvosguardenca, començant pel Zàpping, que per cert, ahir va tenir un èxit extraordinari per la paròdia picant de Harry Potter, amb Lidnsay Lohan mostrant els seus atributs per la màgia… però avui també teniu missatges a la roba, els millors amics de l’home, com mirar amb la llengua, l’Ergopod 500, la manta voladora, i la taula de ping pong definitiva… ah, i a la nit… allò de nit.

En el Tecnovetats d’altra banda, trobareu més youtubes en versió picant, extensions de FF, el multibuscador definitiu, software gratuït, i moooltes coses més! :)

Després us podeu posar al dia amb el Diari Vermell, que avui ens parla de les mitges, o passar-vos pels còmics del Jan, que avui fa un balanç del 2006, on diu repassa els títols catalans que ha recomanat al llarg dels 12 mesos! :)

I finalment, feu un bonic recorregut pel fòrum on avui podreu escriure contes de quatre paraules, dels amors que venen i van, de quins jocs i software funcionen i quins no amb el nou Windows Vista, i de com descarregar-vos pelis per Internet (cosa que segur que no fareu, perquè és lleig, i arruinarieu als pobres productors multimilionaris).