…i el 3er dia, resucito!

Com diria aquell… Ja sóc aquí! Aquests dos últims dies, he tingut allò que s’anomena “una passa”, que ve a ser allò que “passa” quan la penya comença a caure com a mosques, per culpa del mateix virus, que “passa” per allà. El més divertit és que les putes 48 que dura, seeempre cauen en cap de setmana! Qua cabrooooona la passa! Però ja he tornat! No és que estigui per tirar coets, però estic… o sigui que anem per feina, que n’hi ha molta acumulada!

Comencem pel Zàpping, que aquest no ha parat cap dia, ja que pel que sembla ser, no es posa mai malalt. Ens ensenyarà en Wally a Apocaypto, Manhattan passat per aigua, una monja una mica porno, la veritable volta ciclista, uns donuts que foten molt nerviós, un tio que es dedica a travessar-se amb punxes, un tiraxines humà, efervescències espaials, animacions, imatges, pits i culs, i fins i tot un HOUSE que parla en castellà. No ta mal, per començar!

Després toca repassar actualitat geek amb el TecNovetats, que us explicarà com fer un wiki, com viatjar a l’espai, o fins i tot com saber què va passar el dia que vàreu néixer!

Després la MiA, us explicarà en el seu Diari Vermell com anar de compres d’una forma divertida i amena, i convencer el nòvio per a que us acompanyi. Per a que us feu una idea, cito textualment: “Ahir el vaig arrossegar a anar de compres i jo anar-me emprovant faldilletes plisades curtes, sostenidors, bikinis, tops molt descarats… i per acabar-ho d’adobar, cada cop que el feia entrar a l’emprovador per alguna cosa, em dedicava a fer-lo posar calent, i ell pobret: nena, que aquí ens coneixen, que no ens poden enganxar follant als emprovadors…”

I acabem amb el mutliblog, on cromelnordic ens parla de política, Enozotam i l’Inguma ens expliquen com venjarnos dels venedors telefònics (sobretot de les companyies de telèfon), i la Miyucchi ens explica com ha superat el seu primer dia de feina. M’encanta llegir la opinió dels deuvosguardencs! Recordeu que vosaltres també hi podeu postejar! Només us heu d’identificar, i ja podreu començar a escriure!