Regalem la samarreta del Xavi Hernandez

xavi.jpgEl futbol i jo sempre hem viscut vides paral·leles, i de no intrusisme. Tot va començar farà uns vint anys, el dia que vaig llençar una pedra contra una pilota de plàstic. Va rebotar i va xocar contra la meva cara. Apart d’una marca de per vida (molt a prop d’un ull), em va apartar del món del futbol per sempre més.

Però aquesta setmana, a Impàvids faig una excepció, ja que hem aconseguit la samarreta de Xavi Hernández, i la regalem per la patilla!!!

És la samarreta oficial, sí, sí! La que portava al Betis-Barça de la setmana passada. Què has de fer si la vols?? MOLT FÀCIL! Només has d’enviar un mail a impavids@impavids.com dient perquè t’hem de donar la samarreta a tu! El mail més original… se l’emporta!! Dissabte direm el guanyador. Podràs escoltar-ho al 89.3 de la FM si vius per Mataró, o per Internet, a la resta del món.

Més coses… he col·locat ja el nou comptador per a que surti El Senyor de Zapp, amb totes les novetats novedoses. Com molts ja sabreu, apareixerà (via portal dimensional) el 7-7-7 (per tant, d’aquí a 158 dies), amb nous personatges, noves situacions, acció, i humor d’aquell irresponsable! Ole!

I ara passem al Zàpping, on avui teniu tècniques de Photoshop, el cotxe dels caçafantasmes, el Gdrive, videos, galeries, pits, i moltes coses més que no descobrirem ara! No us ho perdeu!

I en el fòrum deuvosguardenc, avui parlem dels nous papers de Radcliffe (altrament dit Harry Potter), segueix arrasant el conte amb 4 paraules, i atenció, perquè el fòrum de màgia, segueix sorprenent a tothom!!