Preparant Sant Jordi

Mentre el ratolinet busca feina, jo em preparo el Sant Jordi. O concretament, Roca Editorial em prepara el Sant Jordi. Sí, ja sé que falta molt, però mira, ja ho preparen… així doncs, apart de Barcelona (on farem la Catalònia i la Casa del Llibre) i Tarragona, Lleida i Girona (que recordo als deuvosguardencs que podeu triar la llibreria on voldríeu que anem), avui ja m’han confirmat que marxem de gira a les illes Canàries a finals de Març (Tenerife, i Las Palmas). No sé si hi ha gaires deuvosguadencs, allà, però mira, fa ilu, eh? Ja us aniré avisant!

Pel que fa al tema Catalunya, de moment, m’heu recomanat llibreria22 (Girona), el Vent (Badalona), i La Capona (Tarragona). També heu mencionat Mallorca, però no m’heu dit cap llibreria. Jo me les vaig apuntant totes, i ens posarem en contacte amb ells ben aviat. Encara podeu anar al fòrum a dir-hi la vostra. Vindrem, firmarem llibres, farem algun spoiler del Sr. de Zapp, i en general, totes aquelles coses que sempre fem.

Però deixem Kadingir d’una banda, i repassem l’actualitat friki: El Zàpping! Avui, amb la pitjor feina del món, Reggie Watts, youtubes bonics, el tràfic més caòtic, el mític Super Mario orquestrat, i videos amb pit i cuixa. El TecNovetats parla, evidentment, del Windows Vista… atenció… en català! També en parlem en el fòrum…

Avui, la Miyucchi ens explica el seu últim dia de feina al CCCB (no us espanteu, que no és dolent…), la Nuitari ens parla del cantó més fosc de la política, i d’una proposta d’apagada mundial.

Libro 4: La barrufeta i La fam dels barrufets

I acabem amb un toc cultural aportat pel Jan, on aquesta setmana ens recomana un còmic dels clàssics… parlo dels mítics Barrufets, que recupera Planeta de Agostini, amb fins i tot algunes aventures encara mai traduïdes! Genial!

Ah, per cert, m’oblidava de recordar que avui comencem el mes de febrer, i que com sempre, està ple d’events deuvosguardencs, com sants, cumpleanys (altrament dit aniversaris), i altres històries. Les podeu consultar totes al calendari deuvosguardenc, i fins i tot afegir-ne més!