Tot buscant feina…

Definitivament, el ratolinet ha decidit trobar una feina estable. El gran problema que té, és que la precarietat laboral d’avui en dia, tan sols li permet accedir a contractes brossa. Però la par positiva, és que si es vol independitzar, els pisos de 30m2 són com palaus, per a ell!

En fi, passem a altres coses de la vida! Un repàs pel Zàpping, ens permetra veure els forats als mitjons del president del Banc Mundial, hombres xinesques, finestres que són miralls, youtubes, pits, animacions, culs, i un fotimer de coses més.

Després, una ració del mític TecNovetats de l’Adriatip i el Marc, per a descobrir un USB que refreda refrescos, humor geek sobre el Windows Vista, webs i software recomanat, i molt més!

I per celebrar que és divendres, El Diari Vermell té un curiós article de la MiA, que porta per títol “Masturbation is not a Crime”, que per si encara no en teniu prou, us en poso un petit extracte: “Serà que encara estic traumatitzada per l’escola de monges, però crec que a la nostra societat cal algú que ho reivindiqui: Em masturbo, sí, què passa? Cap problema? Això m’impedeix de ser una noia normal? pq clar, en nois és lo més normal del món, però en les noies depèn de qui et mirarà amb una cara si se n’assabenta! A més, pq collons no es pot parlar del tema?

I per acabar, tenim el mític fòrum, on els de comarques podeu decidir on voleu que vinguem de gira (si algú és d’altres llocs, també pot proposar), el mític conte amb 4 paraules (que ben aviat recopilaré en una nova secció), o un fòrum de filosofades que ha començat Mon!

PS: Eiii! Recordeu que recalem
UNA SAMARRETA DEL BARÇA!!